Heeft u nog productvragen?

[email protected]

Verzendinformatie – Pharma Holland

Laatst bijgewerkt: November 2023

1. Verzendmethoden

Pharma Holland maakt gebruik van de betrouwbare diensten van Post NL om uw bestellingen veilig en discreet te verzenden. Alle bestellingen worden vanuit Nederland verzonden.

2. Levertijd

De gemiddelde levertijd voor bestellingen binnen Nederland is 1-3 werkdagen. Voor internationale zendingen varieert de levertijd doorgaans tussen 4-9 werkdagen. Houd er rekening mee dat deze schattingen indicatief zijn en dat de werkelijke levertijd afhangt van factoren zoals locatie en eventuele douaneafhandeling.

3. Verzendbevestiging

Zodra uw bestelling is verwerkt en verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail. Deze bevestiging bevat geen track en trace code vanwege de aard van de producten die wij leveren.

4. Track en Trace Code

Vanwege de gevoeligheid van de producten die wij aanbieden, wordt er geen track en trace code verstrekt. Dit beleid is bedoeld om de discretie en privacy van onze klanten te waarborgen.

5. Contact Klantenservice bij Vertraging

Indien u uw bestelling niet binnen 5 werkdagen na de verzendbevestiging hebt ontvangen, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Onze toegewijde klantenservicemedewerkers staan klaar om u te assisteren en de nodige stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u aankomt.

6. Contactgegevens Klantenservice

Voor vragen, opmerkingen of hulp met betrekking tot verzendingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via:

E-mail: [email protected]

Wij streven ernaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en eventuele bezorgproblemen op te lossen.

Pharma Holland behoudt zich het recht voor om deze verzendinformatie op elk moment te wijzigen. Klanten worden op de hoogte gesteld van dergelijke wijzigingen via de website of andere communicatiekanalen.

Scroll to Top