Wie last heeft van erectieproblemen, kan ervoor kiezen om zich eens in de verschillende erectiepillen te verdiepen. Er zijn verschillende erectiepillen te verkrijgen. De pillen worden ingenomen voor de seks, om ervoor te zorgen dat een erectie krijgen en behouden eenvoudiger wordt. Veel mannen hebben baat bij deze pillen. Overigens worden de pillen ook wel gebruikt door mannen die geen erectieproblemen hebben, maar een hardere en meer langdurige erectie willen. De pillen maken de hersteltijd na een ejaculatie ook korter. Ook dat is een reden waarom veel mannen de pil ook wel gebruiken om hun seksleven simpelweg beter te maken. 

Hoe erectiepillen werken

Erectiepillen zorgen ervoor dat er meer bloed naar de penis stroomt. Ook zal het bloed de penis minder snel verlaten. Een erectie krijgen en behouden wordt daardoor eenvoudiger. Bovendien wordt de erectie vaak harder en groter. Daarom zijn er veel mannen die geen erectieproblemen hebben, maar toch erectiepillen slikken. Desondanks blijven de pillen een uitstekende oplossing voor de grote groep mannen die wel met erectieproblemen te kampen heeft. Overigens zal u van de erectiepillen zelf niet seksueel opgewonden raken. Pas als u zelf opgewonden raakt, zal u de werking van de pillen merken. Het is dus niet zo dat u na het slikken van de erectiepillen zomaar een erectie krijgt.

De werkingsduur van de erectiepillen is afhankelijk van welke specifiek pil u inneemt. Kiest u voor een pil met Sildenafil of Vardenafil als werkzame stof, dan kunt u een werkingsduur van 4 tot 5 a 6 uur verwachten. Tadalafil is een pil die veel langer werkt. Die pil heeft namelijk een werkingsduur van tot wel 36 uur.

Kiezen uit de verschillende erectiepillen

Heeft u besloten dat u erectiepillen wilt kopen? Dan zal u nog uit de verschillende pillen moeten kiezen. Belangrijk is dat u hierbij niet alleen naar de merknamen van de pillen kijkt, maar vooral naar de werkzame stof. Zo is de werkzame stof in zowel Kamagra als Viagra, Sildenafil. De werking van deze pillen is daardoor vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat dit twee betrouwbare merken zijn. Ook dat is van belang. In onze webshop vindt u alleen de meest betrouwbare erectiepillen.

Kiest u voor Sildenafil, Vardenafil of Tadalafil? Welke pil het best op uw wensen aansluit, kunt u beslissen aan de hand van diverse factoren. De werking van Tadalafil is in ieder geval een stuk langer. Die pil is de ideale keuze als u niet goed weet wanneer u seks zal hebben of dit niet tot in de puntjes wilt plannen. Sildenafil en Vardenafil neemt u bij voorkeur ook op een lege maag en ongeveer een uur voordat u seks verwacht te hebben.

Het nadeel van Tadalafil is weer dat eventuele bijwerkingen hoogstwaarschijnlijk ook langer zullen aanhouden dankzij de langere werkingsduur van het middel.

Hoe u erectiepillen gebruikt

Wilt u erectiepillen gebruiken? In het geval van Sildenafil of Vardenafil kunt u de pil het best een uur tot drie kwartier voor de seks innemen. Het best kunt u deze pillen op een lege maag slikken. Omdat Tadalafil doorgaans minder kort voor de seks wordt ingenomen, is dat bij deze pillen minder van belang. Houd er bij het innemen van de erectiepil altijd rekening mee dat de pil geen mentale werking heeft. Oftewel; van de pil zelf raakt u niet opgewonden en u zal niet zomaar een erectie krijgen.

Erectiepillen veilig gebruiken

Belangrijk is niet alleen dat u optimaal profiteert van de werking van de pillen. Het is vooral van belang dat u de pillen veilig gebruikt. De erectiepillen Sildenafil, Vardenafil en Tadalafil zijn veilig te gebruiken door mensen met een goede gezondheid. Heeft u bepaalde aandoeningen, dan is het wel aan te raden om even na te gaan of u de pillen veilig kunt gebruiken. Heeft u last van de aandoeningen hieronder, dan kunt u beter geen erectiepillen gebruiken. Overleg het gebruik ervan dan in ieder geval met een arts.

  • Penisblessures
  • Leukemie, bloedarmoede of hemofilie
  • Hoge of lage bloeddruk
  • Hart- en vaatziekten
  • Nierklachten
  • Leverklachten

Combineert erectiepillen ook nooit met andere erectiepillen of met drugs, medicijnen en alcohol. 

Bestel uw erectiepillen bij PharmaHolland.com

Bent u op zoek naar erectiepillen van hoge kwaliteit? Dan bent u bij PharmaHolland.com aan het juiste adres. Wij bieden alleen erectiepillen van betrouwbare merken aan. Daardoor kunt u zeker zijn van kwaliteit. Behalve pillen, kunt u overigens ook vloeibare erectiemiddelen (oral jelly’s) bij ons bestellen. Dat is bijvoorbeeld ideaal als u zelf moeilijk pillen slikt. We proberen uw bestelling binnen 24 uur bij u thuis te laten bezorgen. Dat gebeurt altijd discreet, zonder logo’s of merknamen.

Heeft u vragen over onze producten? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!