Heeft u nog productvragen?

[email protected]

Erectiepil – erectiepillen bestellen via het internet

Ervaart u erectieproblemen? Dan kan een erectiepil een oplossing bieden. Er zijn diverse pillen te verkrijgen die gebruikt worden om erectieproblemen te behandelen. Deze pillen neemt u in voordat u seks heeft en maken het verkrijgen en behouden van een erectie eenvoudiger. Voor een groot deel van de mannen helpen deze pillen inderdaad. Omdat een erectiepil de erectie harder en langduriger kan maken, worden ze ook wel gebruikt door mannen zonder erectieproblemen. De meest bekende pillen zijn Sildenafil, Tadalafil en Vardenafil. In onze webshop vindt u veel pillen die u kunnen helpen als u erectieproblemen heeft.

Hoe werkt een erectiepil?

Een erectiepil zal ervoor zorgen dat de bloedtoevoer naar de penis verbeterd wordt. Bovendien zal het bloed weer minder snel wegstromen uit de penis. Daardoor wordt het krijgen van een erectie makkelijker en wordt deze harder. Bovendien heeft u minder moeite met het behouden van de erectie. Bovendien is de hersteltijd na een ejaculatie doorgaans korter, waardoor de seks ook langer kan duren. Ook mannen zonder erectieproblemen kiezen er vanwege die voordelen weleens voor om erectiepillen te gebruiken. Van een erectiepil raakt u niet seksueel opgewonden en zonder seksuele opwinding zal u geen erectie krijgen. U dient dus opgewonden te raken alvorens u de werking van de pil kunt merken.

Hoe lang een erectiepil werkt, is afhankelijk van het type pil dat u neemt. Pillen met de werkzame stof Sildenafil werken 4 tot 6 uur. Hetzelfde geldt voor de pillen met werkzame stof Vardenafil. Tadalafil werkt echter een stuk langer, namelijk 36 uur.

Welke erectiepil kunt u het best innemen?

Als u een erectiepil kiest, is het vooral van belang om naar de werkzame stof in de pil te kijken. Zo hebben Viagra en Kamagra dezelfde werking, omdat de werkzame stof in beide pillen Sildenafil is. Daarnaast is het van belang dat u wel voor een betrouwbaar merk kiest. Of u Sildenafil, Vardenafil of Tadalafil nodig heeft, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo geldt voor Sildenafil en Vardenafil dat u deze pillen het best op een lege maag kunt innemen. Voor Tadalafil is dat minder van belang, vanwege de langdurige werking.

De werking van Sildenafil en Vardenafil is ongeveer 4 tot 6 uur. Tadalafil werkt een stuk langer, namelijk tot 36 uur. Om die reden is laatstgenoemde vooral aan te raden als u niet goed in kunt schatten wanneer u seks zult hebben of simpelweg niet te veel bezig wilt zijn met plannen.

Houd er rekening mee dat Tadalafil een langere werking heeft en dat dit ook voor eventuele bijwerkingen kan gelden.

Hoe gebruikt u een erectiepil?

Kiest u voor Sildenafil of voor Vardenafil, dan is het aan te raden om de pil ongeveer drie kwartier tot een uur voor de seks in te nemen. Dat doet u het best op een lege maag, voor een optimale werking van de erectiepil. Zo kunt u de pil bijvoorbeeld een uur na uw laatste maaltijd innemen. Met Tadalafil is het minder van belang wanneer u de pil inneemt. Wél raden we u aan om de pil ruim op tijd in te nemen.

Houd er rekening mee dat u van een erectiepil zelf niet opgewonden raakt. De pillen hebben geen mentale werking.

Veilig gebruik van de erectiepil

Belangrijk is vooral dat u de erectiepil veilig gebruikt. In principe kunnen Sildenafil, Vardenafil en Tadalafil bij verantwoord gebruik door een gezond persoon weinig kwaad. Belangrijk is wel dat u een veilige dosering neemt en dat u het middel niet combineert met drugs, medicijnen of drank. Combineer ook nooit verschillende erectiepillen met elkaar. Dat kan namelijk gevaarlijk zijn en de kans op bijwerkingen vergroten. Gebruik ook geen erectiepillen als u gezondheidsklachten zoals deze hieronder hebt:

  • Penisblessures
  • Leukemie, bloedarmoede of hemofilie
  • Hoge of lage bloeddruk
  • Hart- en vaatziekten
  • Nierklachten
  • Leverklachten

Erectiepillen bestellen in onze webshop?

Nu u een goed beeld hebt van welke erectiepil bij u past, kunt u de juiste erectiepil in onze webshop bestellen. Bij PharmaHolland.com hebben we verschillende erectiepillen, waardoor u ook de juiste pil voor u vindt. De pillen in onze webshop zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Overigens hebben we ook zogenaamde oral jelly’s. Dat zijn vloeibare varianten op de erectiepil. Wanneer u moeilijk pillen slikt, kunt u bijvoorbeeld voor deze oplossingen gaan.

Bestelt u een erectiepil in onze webshop? Dan gaan we ons best doen om deze binnen 24 uur bij u thuis af te laten leveren. U kunt absoluut zeker zijn van een discrete verzending. Het pakketje heeft geen logo’s of merknamen. Heeft u nog vragen over onze producten of over de webshop? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij zullen u dan graag informeren.

Scroll to Top