Heeft u nog productvragen?

[email protected]

Disclaimer – Pharma Holland

Laatst bijgewerkt: November 2023

Pharma Holland streeft ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken op onze website, inclusief productbeschrijvingen, prijzen en voorwaarden. Echter, wij willen u erop wijzen dat het gebruik van onze website en het plaatsen van bestellingen onderhevig is aan de volgende disclaimer:

1. Informatie Nauwkeurigheid

Hoewel wij ons best doen om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, kunnen er fouten of onvolkomenheden voorkomen op onze website. Pharma Holland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten of onjuistheden en behoudt zich het recht voor om informatie op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

2. Producten en Diensten

Pharma Holland biedt producten en diensten aan die gerelateerd zijn aan gezondheid en wellness. Onze producten zijn bedoeld voor volwassenen en dienen volgens de aanwijzingen te worden gebruikt. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voordat u nieuwe supplementen of medicijnen gebruikt.

3. Verantwoordelijkheid van de Klant

Het gebruik van producten gekocht via Pharma Holland is op eigen risico van de klant. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen of bijwerkingen die voortvloeien uit het gebruik van onze producten. Klanten worden aangemoedigd om de productinformatie zorgvuldig te lezen en indien nodig advies in te winnen bij een zorgverlener.

4. Externe Links

Onze website kan links bevatten naar externe websites. Pharma Holland is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze externe sites. Het volgen van dergelijke links is op eigen risico van de gebruiker.

5. Wijzigingen in de Disclaimer

Pharma Holland behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Wijzigingen zullen onmiddellijk van kracht worden na publicatie op onze website. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig de disclaimer te controleren op updates.

6. Contactgegevens

Voor vragen, opmerkingen of zorgen met betrekking tot deze disclaimer kunt u contact opnemen met onze klantenservice via:

E-mail: [email protected]

Door het gebruik van onze website stemt u in met deze disclaimer. Pharma Holland waardeert uw vertrouwen in onze producten en diensten.

Scroll to Top