Heeft u nog productvragen?

[email protected]

Betaalinformatie – Pharma Holland

Laatst bijgewerkt: November 2023

1. Betalingsmethoden

Bij Pharma Holland bieden wij diverse veilige en handige betalingsmethoden aan om uw aankoop soepel en betrouwbaar te laten verlopen. Momenteel accepteren wij betalingen via iDeal en bankoverschrijving.

2. iDeal

iDeal is een populaire en veilige online betaalmethode in Nederland. Het stelt u in staat om direct vanuit uw vertrouwde bankomgeving betalingen te verrichten. Wanneer u voor iDeal kiest tijdens het afrekenen, wordt u automatisch doorverwezen naar de beveiligde betaalomgeving van uw bank.

3. Bankoverschrijving

Als alternatieve betalingsmethode bieden wij ook bankoverschrijving aan. Nadat u deze optie hebt geselecteerd tijdens het afrekenen, ontvangt u een orderbevestiging met de benodigde informatie, waaronder ons bankrekeningnummer en de betalingsreferentie. Zodra uw betaling is ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt en verzonden.

Veiligheid en Versleuteling

Pharma Holland hecht veel waarde aan de veiligheid van uw financiële gegevens. Onze website maakt gebruik van geavanceerde versleutelingstechnologieën om ervoor te zorgen dat uw betalingsinformatie veilig wordt overgedragen en verwerkt. Wij slaan geen financiële gegevens op onze servers op.

Betalingsbevestiging

Na voltooide betaling ontvangt u een bevestiging van uw betaling per e-mail. Deze e-mail bevat ook een overzicht van uw bestelling en andere relevante details. Indien u problemen ondervindt met de betaling of geen bevestiging ontvangt, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice.

Contactgegevens Klantenservice

Voor vragen, opmerkingen of assistentie met betrekking tot betalingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via:

E-mail: [email protected]
Wij streven ernaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Pharma Holland behoudt zich het recht voor om deze betaalinformatie op elk moment te wijzigen. Klanten worden op de hoogte gesteld van dergelijke wijzigingen via de website of andere communicatiekanalen.

Scroll to Top