Sildalis aanbieding

Schrijf de eerste review van dit product

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Ontvang 3 strippen sildalis (18 pillen)
strips Total amount Prijs per strip Bestellen
1 15 € 29,99 Bestellen
2 30 € 29,50 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes

Sildalis erectiepillen kopen

Waarom Sildalis kopen? Ten eerste is het belangrijk om te weten dat sildalis pillen twee actieve bestanden heeft, namelijk 20mg tadalafil en 100mg sildenafil. Het stofje sildenafil citraat zou je kunnen kennis van de bekende kamagra tabletten. Tadalafil daarentegen is een middel dat erg lang actief blijft in het lichaam. Voor veel mannen is sildalis 120mg dus de ideale erectiepil. Wat mooier om te melden dat PharmaHolland.com een combinatie pakket heeft samengesteld waarbij je 3 strippen sildalis 120mg gaat ontvangen (18 pillen). Voor slechts 24,99 euro gaan wij je drie sildalis strippen versturen en kun je voorlopig weer vooruit! 

Wat doet Sildalis 120mg?

De werking van Sildalis is enorm goed en is daarom ook enorm populair op PharmaHolland.com. Sildenafil citraat (100mg) zorgt ervoor dat spieren rondom de penis verslappen en dat er beter bloed kan doorstromen naar je penis. Dat wilt zeggen dat wanneer je opgewonden bent / raakt je een erectie gaat krijgen. Uiteindelijk zorgt 20mg tadalafil er voor dat je gedurende max. 36 uur deze ervaring zult behouden. Dus iedere keer als jij opgewonden bent in deze 36 uur kun jij een harde erectie verwachten. 


Extra informatie

Bonus Nee
packing strips
Top Seller Nee

Vragen of opmerkingen ?

[email protected]

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!