Proscalpin 1mg (30 tabletten)

Schrijf de eerste review van dit product

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Ongeveer 70 procent van alle mannen heeft last van haaruitval. Haaruitval en kaalheid kan bij mannen op jonge leeftijd echt een probleem zijn....
strips Total amount Prijs per strip Bestellen
1 10 € 29,95 Bestellen
3 30 € 9,98 Bestellen
6 60 € 8,66 Bestellen
9 90 € 8,33 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes

Proscalpin 1mg

Ongeveer 70 procent van alle mannen heeft last van haaruitval. Haaruitval en kaalheid kan bij mannen op jonge leeftijd echt een probleem zijn. Gelukkig kan je met Proscalpin 1mg haaruitval tegengaan! Proscalpin bevat finasteride, een van de beste middelen tegen haaruitval. In Amerika is dit het enige middel dat is goedgekeurd om haaruitval bij mannen tegen te gaan.

Effectieve remedie tegen haaruitval

Proscalpin is een effectieve remedie tegen haaruitval. Uit onderzoek is gebleken dat finasteride effectief is bij ongeveer de helft van de mannen in de doelgroep tussen 18 en 41 jaar. Dat wil zeggen dat de haaruitval werd gestopt of dat verloren haren zelfs weer terugkwamen. Om ervoor te zorgen dat het medicijn optimaal werkt dient het regelmatig te worden ingenomen. Deze behandeling tegen haaruitval levert resultaten op lange termijn, maar heeft ook enige tijd nodig om resultaat te boeken. Finasteride, het actieve bestanddeel van Proscalpin, zorg ervoor dat de haarzakjes worden gevoed en stimuleert de bloedtoevoer naar de haarwortels.

Finasteride kopen

U kunt finasteride kopen bij Kamagrashop in de vorm van 1mg tabletten. Proscalpin 1mg is verpakt in strips van 10 stuks 1mg tabletten. De gebruikelijke dosering is een tablet per dag gedurende 12 maanden.


Extra informatie

Bonus Nee
packing strips
Top Seller Nee

Vragen of opmerkingen ?

[email protected]

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!