Fildena en tadalista super active

Schrijf de eerste review van dit product

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Ontvang 1 strip fildena 100mg sildenafil en 1 strip tadalista super active tadalafil (20 pillen in totaal).
strips Total amount Prijs per strip Bestellen
1 20 € 24,99 Bestellen
2 40 € 23,99 Bestellen
3 60 € 23,50 Bestellen
  • In voorraad
  • 100% veilig en getest, originele tabletten
  • Geen recept benodigd
Betaalmethodes

Fildena en Tadalista super active

Zachte gel capsules zijn makkelijker te slikken dan de harde erectiepillen. Vind jij dat nou ook? Bestel dan ons tadalista super active en fildena 100mg soft gel capsule pakket. Ontvang maar liefst 20 gel tabs die extra zacht zijn maar zorgen voor een super erectie. Enorm veel mannen hebben last een een ‘erectie probleem’ en zoeken een oplossing. Mannen van alle leeftijden kunnen te maken krijgen met het moeilijk of niet hard kunnen krijgen van de penis. Met fildena en tadalista super active verzeker je weer van plezier

Tadalista zachte tabs

De tadalista super active heeft als werkzame stof tadalafil. De werking van tadalafil soft gel capsules kan tot maximaal 36 uur actief zijn in het lichaam. Gedurende deze 36 uur kun je moeiteloos weer genieten van een harde erectie bij spanning. Je hoeft dus niet een berekening te maken wanneer je de soft gel erectiemiddel moet innemen maar kunt gewoon genieten van het moment. Ontdek de mogelijkheden en effectiviteit van tadalista super active in onze aanbieding. 

Fildena extra soft gel tabs

Extra soft gel capsules zijn de fildena super active. Per strip ga je 10 capsules ontvangen. De werkzame stof in fildena super active is sildenafil citraat (zelfde als kamagra 100). Zodra je tadalista hebt genomen ga je binnen 30 – 60 minuten het verschil al merken. Zodra je opgewonden raakt gaat sildenafil de spieren verslappen en kan er beter bloed stromen naar de penis. Je gaat een erectie krijgen en kunt deze langer behouden met fildena. 


Extra informatie

Bonus Nee
packing strips
Top Seller Nee

Vragen of opmerkingen ?

[email protected]

Ontvang de beste deals en nieuwste producten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Wij zullen nooit uw e-mailadres verkopen aan derden en we zullen u zeker niet spammen!